Dunpleister Valkenswaard

Geschikt voor nieuwbouw
Geschoold personeel
Spuiten en stuken

Dunpleister in Valkenswaard

Het vakkundig aanbrengen van dunpleister in de omgeving van Valkenswaard wordt gedaan door Van der Leest Stucadoors BV. Door de machinale aanbreng van het pleister heeft het een relatief korte droogtijd in vergelijking met regulier stukwerk.

Neem contact met ons op

Wij brengen dunpleister aan in nieuwbouw rondom Valkenswaard

Het aanbrengen van dunpleister kan in de regel alleen in nieuwbouwwoningen vanwege de dunne pleisterdikte die aangebracht wordt. Nieuwe bouw wordt al behangklaar opgeleverd. Een dunne laag bepleistering is dan voldoende als voorbereiding op uw verdere plannen voor de muren of plafond. Dunpleister laten plaatsen door onze experts uit Valkenswaard is daarnaast ook goedkoper dan traditioneel stukwerk. Bestaande bouw vraagt vaak om een dikkere laag stukwerk voor uw woning om de wanden of plafonds volledig te egaliseren. Voor bestaande bouw in Valkenswaard verrichten wij wel alternatieven op dunpleister. Kijkt u vooral naar de overige diensten die wij uitvoeren.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw woning

Van der Leest Stucadoors BV is een bedrijf gevestigd in Valkenswaard wiens gedegen stukadoors na het aanbrengen van dunpleister nog meer voor uw wanden kunnen betekenen. Zo kunt u ons ook benaderen voor texwerk. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw nieuwbouwproject kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 06-18840429 of stuur een e-mail naar vdleeststuc@gmail.com.